>Baba Eve İş Getirirse Ne olur?

>Ofisimizde ağırlıklı olarak restorasyon projeleri hazırlıyoruz (biz dediğime bakmayın, benim hala bir katkım olamıyor projelere 🙂 ). Bir akşam eşim proje çıktılarını, üzerine müdahale notları almak için eve getirmiş. Peki baba eve projeleri kapıp gelirse ne olur?

1. Önce baba-kız, yan yana ama ayrı ayrı “projelerini” çalışırlar. Ekin babasının çalıştığı projelerde “neyin ne olduğunu tahmin etme oyunu” oynar. Ve kendi projesini çizmeye başlar.

2. Arada sırada babasının çalıştığı proje üzerinde yorumlar yapar. Bunu babasıyla paylaşır.


3. Babası yorumlarını ve bunları çizime aktarışını beğenir ve bir mimar baba olarak kızını tebrik eder 🙂 Bu arada Ekin kendini çizimine kaptırmıştır :)))


4. Sonra yeniden herkes kendi çalışmasına döner. Buraya kadar her şey yolundadır. Bir süre sonra babanın proje dosyasını açıp, geniş bir zeminde çalışma ihtiyacı doğar. Sonra bakın neler olur?


5. “Yeter bu kadar çalışma” diyerek kendince çalışma süresini noktalayan Ekin, babasının tepesine çıkıp çalışmasını engelleyerek “kudurma vakti” geldiğinin sinyallerini verir :)))


6. Ekin baktı ki olmuyor, babasının gerçekten çalışması gerek, babası bunu kibarca dile getirmesine rağmen, projelerin üzerine yatarak olayı sonlandırır :))) (babadaki çaresiz bakışa dikkatinizi çekmek isterim :))) )

Sonuç; proje katlanır, toparlanır. Ekin babasıyla yerlerde yuvarlanır, kudurur, coşar. Bir süre sonra uyku vakti gelince “Ben babama sarılıp uyuyacağım” diyerek babasının bütün çalışma planlarını suya düşürür. E, o da sabahın 5’inde kalkıp çalışsın, n’apalım, değil mi Ekin’ciğim :))))

11 Responses to “>Baba Eve İş Getirirse Ne olur?”

  1. >babaya acımalımı yoksa bu kadar sevildiği için sevinmelimi? bilemedim eve iş getirmemek lazımmış öğrendim…

  2. >güzel bir seri olmuş ve her zaman ki gibi mutlak sonuç gerçekleşmiş 🙂

  3. >bence de Ekincim..e baba eve iş getirmesemiymiş seninle oyanamsı gerktiğini bilmiyormu?:)

  4. >Tek yorum : :)))))))))))))))))))))))))))

  5. >bence harika gözüküyorlar ekinde babsıda çok şanslı sevgiler feray

  6. >Bernacım gülerek okudum vallahi :))Bu kızlar hep aynı galiba..biraz ciddi çalışmanın ardından mutlaka kudurmaca :)))))

  7. >Son fotoğrafa bittimm:))Babanın yüz ifadesi,Ekin'in projenin üstünde yatışı muhteşem:)))

  8. >tamda ne kadar uslu diye yazacaktım:))ama yine de iyi ekin.benim kızım direkt kağıtları parçalardı.(kızımın videosunu seyretmeni öneririm bu arada)sevgilerle…

  9. >Nil Ay haklısın, babası da bir kez daha öğrendi zaten :))Dekorapsuwasyon teşekkürler 🙂 Evet bu sonuç kaçınılmaz :))Fikriye, babası bir an için çalışabileceğini umut etti sanırım 🙂

  10. >Syrakusa :))))) Ben de çok güldüm :)))Feray'cığım, sağol :)Asuman, ben de yazarken güldüm hep, o akşam güldüğüm gibi :)) Kudurmadan olur mu hiç 😛

  11. >Gülay benim de favorim o fotoğraf. Çekerken yerlere düşecektim gülmekten :)))Buket ciddi misin? Neyse ki Ekin parçalamadı kağıtları :)) Video çok hoştu izledim, eline sağlık 😉

Leave a comment